Skip to main content

Despre

Cu o experienta de peste 16 ani in industria audio-video , suntem prezenti atat in tara cat si in strainatate cu tehnologie de ultima generatie, echipamente audio-video si lumini, dispozitive holografice (disponibile la inchiriere si vanzare), precum si platforme de organizare evenimente (Meeting 15).

Holograma 3D este partenerul de incredere in business-ul tau, prin intermediul celor mai bune servicii de productie digitala si cele mai noi tehnologii 3D.

Descarcă broșura

Momente cheie din istoria noastră

2008

Prima holograma din România realizată pentru Rompetrol

2010

Primul show de interacțiune intre Holograma și o persoana reală.

2011

Prima lansare internațională pentru Nikon.

2013

Primul concert holografic pentru Orange Romania

2018

Primul turneu international cu conferinte in Tokyo, Tel Aviv, Malta, Novisad, Vilnius. Aducem primul si singurul Dreamoc Diamond in Romania

2019

Primele proiectii holografice outdoor. Prima prezenta la Targul Imobiliar de la Munchen (Munchen- Expo Real 2019).

2022

Prima prezenta la Targul de Proiecte Imobiliare de la Cannes (Cannes- MIPIM 2022).

Evenimente la nivel mondial

Ajutăm companiile să organizeze evenimente naționale și internaționale, oferind servicii la cele mai înalte standarde. Printre țările vizate enumerăm: Romania, Germania, Franța, Lituania, Serbia, Malta, Israel, Belgia, Polonia, Slovenia și Japonia.

România
Germania
Franța
Lituania
Serbia
Belgia
Polonia
Slovenia

Parteneriate de succes

Portofoliul nostru include clienti precum: 3M, Nikon1, Forbes Romania, Oriflame, Gillette, Orange Romania, RCS-RDS, Rompetrol, Accenture, Philip Morris, JTI, Novartis, Abbott, Servier, Summer Well, The Mission, artisti romani si internationali. Pentru mai multe informatii, precum si detalii despre ofertele si serviciile noastre, va stam la dispozitie oricand.

Facem parte din inițiativa europeană CHARITY (Cloud for Holography and Augumented RealITY) care aspiră creeze o relație simbiotică între infrastructurile cu latență scăzută și mare, facilitând nevoile aplicațiilor emergente.

Află cum ne implicăm