Skip to main content

Echipamente

Iti punem la dispozitie echipamente audio video profesionale, perfecte pentru orice eveniment, prezentare, lansare de produs, conferinta, targ sau expozitie. Impreuna cu tine vom imbina formidabil conceptul tau de eveniment si solutiile noastre de ultima generatie pentru a genera succesul nostru ca parteneri.

Contacteaza-ne acum!

Holograme

Realizăm sisteme complete de proiecție holografică, în format temporar sau permanent. Sistemele holografice sunt concepute si realizate in functie materialul video prezentat si raportat la capacitatea si dimensiunea locatiei, astfel încât soluțiile noastre sunt personalizate pentru fiecare proiect.

Vezi toate produsele

Displayuri digital signage

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de echipamente video performante. Inchiriem ecrane LED, LCD-uri profesionale, videoproiectoare, ecran de proiectie de diferite dimensiuni de la producatori de top. De asemenea, oferim servicii de consultanta si logistica, precum si solutii personalizate, pentru ca evenimentul pe care il organizezi sa fie de fiecare data impecabil.

Vezi optiunile

Video proiectoare outdoor

Videoproiectiile de mari dimensiuni se pot realiza pe cladiri sau pe scene, iar la dimensiuni mai mici, aceasta tehnica poate fi folosita pentru a proiecta imagini statice si dinamice pe orice obiect tridimensional.

Folosita in mod creativ, aceasta tehnica poate oferi privitorilor senzatia ca un obiect static se afla in miscare sau intr-o continua transformare sub ochii privitorului.

Află mai multe

Ți-au plăcut echipamentele noastre dar vrei să le vezi implementate intr-o campanie?

Clienții nostri au folosit instrumentele de marketing avangardist puse la dispozitie de experții Holograma 3D, transformand orice prezentare sau stand de conferinta intr-un magnet pentru publicul.

În pagina de portofoliu găsești galerii foto-video și studii de caz, perfecte pentru a incepe propria ta campanie.

Vezi portofoliul nostru