Skip to main content

Video proiectoare

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de videoproiectoare și ecrane de proiectie. Solutiile noastre personalizate sunt perfecte pentru orice tip de eveniment. Oferim servicii de consultanta si logistica, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de echipamentul potrivit indiferent de dimensiunea sau amploarea evenimentului pe care il organizeaza.

Cere o ofertă personalizată

Video-proiectoare marca Proietta

În calitate de distribuitor oficial Proietta, leader pe piața video-proiectoarelor de exterior, punem la dispoziția clienților noștri cele mai noi modele de device-uri si accesorii dedicate evenimentelor outdoor.

Descarcă broșură ProiettaDescarcă broșură Proietta

Ce scoate in evidență evenimentul tău: videomapping-ul

Tehnologia de videomapping (videoproiectie si videocartografie) este o metoda inovativa prin care orice obiect sau suprafata 3D se poate transforma intr-un ecran animat si interactiv.

Videoproiectiile de mari dimensiuni se pot realiza pe cladiri sau pe scene, iar la dimensiuni mai mici, aceasta tehnica poate fi folosita pentru a proiecta imagini statice si dinamice pe orice obiect tridimensional.

Aplicatiile practice

Videoproiectiile au fost folosite cu succes in ultimii ani ca tehnici speciale de marketing si prezentare:

  • in concerte,
  • spectacole si teatru,
  • in jocuri video
  • sau chiar ca o metoda decorativa virtuala si efemera.

Avand un numar mare de aplicatii practice, imaginatia voastra este adesea singura limita!

Ce produs să alegi?

Pentru a decide ce echipamente de video proiectie sunt ideale pentru evenimentul tau, luam in considerare o gama larga de factori precum:

  • numarul de participanti la eveniment,
  • locația evenimentului (indoor sau outdoor),
  • conditiile de luminozitate
  • precum si ce tip de informatii va contine proiectia (date, imagini, expunere video).

In functie de acesti factori, vom decide impreuna dimensiunea si tipul de proiector perfect pentru dumneavoastra. De asemenea, expertii nostri in videoproiectie va vor ajuta sa decideti ce tip de tehnologie si aparatura este mai buna pentru evenimentul pe care il organizati.

Cere o ofertă personalizată