Skip to main content

Servicii

Oferim servicii inovatoare, bazate pe tehnologii de ultimă generație pentru o gamă largă de industrii: de la FMCG, sănătate, telecom și tehnologie, imobiliare la industria auto sau cea muzicală. Soluțiile noastre și experții noștri cu experiență au contribuit la crearea unor evenimente impecabile, care și-au fascinat publicul.

Video

Punem la dispoziția clienților o gamă largă de soluții video profesionale, personalizate în funcție de nevoile fiecărui eveniment, inclusiv înregistrări playback sau live, transmisii live via ecrane LED sau LCD, videoproiecții sau prezentări dinamice, astfel încât fiecare eveniment să fie un succes.

Vezi echipamentele noastreCere o ofertă personalizată

Audio

Folosim echipamente de sunet performante pentru a asigura o sonorizare de înaltă calitate pentru orice tip de eveniment desfășurat în interior (conferințe, seminarii, lansări, expoziții și târguri) sau în aer liber (evenimente sportive, concerte, festivaluri). Ne dorim să oferim clienților noștri o experiență acustică de excepție și avem experiența necesară pentru a ne adapta soluțiile în funcție specificul și spațiul destinat fiecărui eveniment.

Contacteaza-ne acum!

Scenotehnică

Avem o experiență vastă în proiectarea și montarea sistemelor de rigging, baza fiecărui eveniment de succes. De la conferințe, seminarii, expoziții sau târguri, evenimente corporate până la competiții sportive și concerte în aer liber, oferim echipamente performante de scenotehnică, scene, podiumuri, ecrane, reglaje și grile de lumini, decoruri și suport tehnic la înălțime.

Inginerii, designerii și tehnicienii noștri certificați asigură proiectarea, montarea și demontarea sistemelor de rigging respectând toate normele, legislațiile și regulile de siguranță care se aplică la nivel național și internațional. Mai mult, structurile metalice pe care le folosim sunt construite pe schele versatile care ne ajută să ne adaptăm necesităților clienților noștri, indiferent de profilul evenimentului sau dacă acesta se organizează în interior sau în aer liber.

Discută cu un specialist

Lumini

Acoperim o gamă largă de nevoi în materie de echipamente de lumini cu rol decorativ sau de animație, de la proiectoare și spoturi LED, spoturi de profil și urmărire, stroboscoape și blindere la echipamente inteligente de tip moving-head sau cele dedicate efectelor laser.

De asemenea, oferim lumini arhitecturale care pot transforma fațadele clădirilor sau orice spațiu interior, lumini în culori reprezentative pentru companie, proiecție sigle și logo-uri (statice sau în mișcare) sau întregi spectacole de lumini pentru concerte, petreceri, lansări sau evenimente dinamice.

Contacteaza-ne acum!

Platforma de management evenimente

Suntem unici reprezentanți ai platformei Meeting15 prin care clienții nostri pot construi și implementa cele mai avansate evenimente atât în lumea reală, cât și în cea virtuală.

Descarcă broșura

Animatie 2D/3D

Oferim servicii de proiectare de continut holografic la cele mai inalte standarde. Portofoliul nostru de clienti include companii de top si lideri de profil din Romania.

Oferim de asemenea servicii de consultanta cu privire la continutul prezentarilor holografice. Cu ajutorul nostru, ideile tale cele mai indraznete vor prinde viata in fata publicului.