Skip to main content

Holograme

Realizăm sisteme complete de proiecție holografică, în format temporar sau permanent.

În calitate de official RealFiction silver partner – prin Holograma 3D, oferim o gamă variată de produse DREAMOC, atât pentru închiriere cât și spre cumpărare. Aceste produse inovatoare transformă orice prezentare sau conferință într-un magnet pentru clienți potențiali.

Contactează-ne acum!

Echipamentele noastre includ:

Folie pentru proiecție holografică

Proiecția holografică pe folie este o tehnologie la baza căreia se află un efect optic de tip holograma numit Pepper’s Ghost. Folia este invizibilă cu ochiul liber, iar cu ajutorul efectelor de lumină, imaginea proiectată va prinde viață în fața publicului.

Prin folosirea ei poți aduce pe scena evenimentului tău personalități istorice, vedete sau personaje animate, cu un rezultat extrem de realist.

DREAMOC™ HD3.2

Dreamoc HD3.2 este un dispozitiv holografic cu trei laturi, inauntrul careia se formeaza o imagine 3D a produsului pe care doriti sa il prezentati.

Display-ul este robust, usor de transportat si, gratie tehnologiei “Plug & Play”, poate fi montat extrem de usor, oriunde, oricand, fara a fi nevoie de personal special instruit. Astfel, Dreamoc HD3.2 este ideal de folosit in magazine, in mall-uri sau expozitii.

Descarcă fișa tehnică

DREAMOC™ POP3

Noul Dreamoc POP3 se adreseaza in primul rand zonei de retail, unde nevoia de a atrage atentia asupra produselor este imperativa. Fiind usor de instalat, cu un pret redus si multe mai multe functionalitati fata de predecesorii sai, Dreamoc POP3 este solutia perfecta pentru vizibilitate maxima.

Conecteaza mai multe Dreamoc POP3 si mareste suprafata prezentarii tale holografice!

Descarcă fișa tehnică

DREAMOC XL5

Noul Dreamoc XL5 este un display de mari dimensiuni, fiind o solutie ideala pentru puncte focale de vânzare cu amănuntul, holuri de hotel sau zone de recepție. Este perfect pentru zone mai mari în cazul în care doriți lasati o impresie memorabila asupra trecătorilor.

Este, de asemenea, o soluție excelentă pentru evenimente, cum ar fi targuri si expozitii comerciale, datorita celor trei laturi mereu vizibile si a standului usor de montat.

Descarcă fișa tehnică

DREAMOC XXL3

Dreamoc XXL3 este cel mai mare display holografic din gama sa, fiind alegerea perfecta in cadrul unor expozitii de mari dimensiuni – in mall-uri, la targuri de profil, precum si la lansari de produs si alte evenimente.

Acest display cu 4 laturi este folosit de agentii si brand-uri de talie internationala in cadrul prezentarilor si lansarilor de produs.

Descarcă fișa tehnică

DREAMOC™ DIAMOND

Oferind vizibilitate prin toate cele 4 laturi ale sale, acesta este cel mai mare sistem de mixed-reality construit pana acum, unic in România, special creat pentru evenimente si activari de brand in mall-uri, in cadrul targurilor de specialitate sau in alte locatii cu trafic mare de clienti.

Datorita formei sale unice, de acum puteti introduce produse si mai mari in zona de proiectie holografica, permitand si mai multor branduri sa se foloseasca de tehnologia Dreamoc.

Descarcă fișa tehnică

DEEPFRAME™

Sistemul DeepFrame este un display de realitate augumentata revolutionar, care unește lumea virtuala cu cea reala prin prezentari in timp real de orice marime si la orice distanta, fara nevoia de a purta alte dispozitive VR.

DeepFrame intensifica experientele si divertismentul dincolo de imaginatie si este perfect pentru muzee, spatii de expozitie sau comerciale. Foloseste DeepFrame pentru a oferi un ghid animat in magazinul tau și schimba procesul de cumparare, oferind clientilor posibilitatea de a alege in timp real culoarea si caracteristicile produselor vizate.

Descarcă fișa tehnică DeepFrame Basic KitDescarcă fișa tehnică DeepFrame One

VENTILATOARE

Sistemele de ventilatoare holografice sunt folosite cu succes în multiple situații și industrii. Utilizate de sine stătător sau sincronizate în rețea, ele generează vizualuri creative unde singura limită este imaginația ta! Contactează-ne pentru a discuta complexitatea proiectului tau și soluțiile grafice potrivite.

Descarcă fișa tehnică

Ți-au plăcut echipamentele noastre dar vrei să le vezi implementate intr-o campanie?

Clienții nostri au folosit instrumentele de marketing avangardist puse la dispozitie de experții Holograma 3D, transformand orice prezentare sau stand de conferinta intr-un magnet pentru publicul.

În pagina de portofoliu găsești galerii foto-video și studii de caz, perfecte pentru a incepe propria ta campanie.

Vezi portofoliul nostru